Terapeutska masaža

Terapeutska masaža lumbalnog dela leđa

TERAPEUTSKA MASAŽA

Terapeutska masaža se zasniva na miofascijalnoj tehnici kojom se mišićno-skeletni sistem oslobađa od bola, povećava se pokretljivost zglobova, poboljšava cirkulacija, održava se pravilan položaj tela i opušta nervni sistem. Isto tako, ova tehnika ne samo da je izuzetno efikasna u otklanjanju bola već je, istovremeno, bezbolna i vrlo prijatna.

Miofascijalna tehnika omogućava fasciji da ostane elastična i opuštena, čime se otklanja pritisak koji bi pre ili kasnije doveo do bolnog stanja. Fizička napetost, stres, trauma, upale i operacioni zahvati dovode do grčenja fascije. Istezanje fascije smanjuje mišićnu napetost, smiruje nervni sistem i daje osećaj rasterećenosti u celom telu. Zbog toga se za ovaj tretman kaže da telu daje osećaj slobode.

Svaki tretman je individualan, i kombinuje više terapeutskih metoda u zavisnosti od težine bolnog stanja. Tretmani mogu trajati od pola sata (parcijalna masaža) do sat vremena. Kod ozbiljnijih bolnih stanja preporučuje se više vezanih tretmana u kraćem vremenskom periodu. U tom slučaju dobijate popust na redovnu cenu, koji se povećava u zavisnosti da li je u pitanju 3, 5 ili 10 vezanih tretmana.

eterična ulja za masažu

ZAKAŽITE MASAŽU U KOMFORU VAŠEG DOMA!

Nemojte da čekate da zapadnete u ozbiljna bolna stanja, jer masaža kao preventiva nastajanju bola predstavlja jednostavan i efikasan način da se opustite.
Sve što je potrebno jeste da pozovete i zakažete masažu u terminu koji vam odgovara.

Beograd
061 679 77 91
Banja Luka
+387 66 649 742

Najčešći problemi zbog kojih ljudi zatraže pomoć su:

Bolovi u leđima i vratu

Išijas

Smrznuto rame (otežano, bolno čak potpuno onemogućeno pokretanje ruke iz ramena)

Diskus hernija

Sindrom karpalnog tunela

Fibromijalgija

Migrene

Nesanica

Menstrualni bolovi

#

Život bez bola je lakši!

Masaža, pored toga što uklanja bol i smiruje nervni sistem, značajno utiče na smanjenje stresa i psiho-fizički balans.

KONTAKT
#

Scroll Up