Relaksacioni tretmani

relaksaciona masaža leđa

RELAKSACIONI TRETMANI

Masaža kojom se tretira fascija je vrlo prijatna. Pokreti koji se izvode su spori i duboki, čime se direktno deluje na parasimpatički nervni sistem, koji zatim ima vremena da primi informaciju o opuštenosti. Na ovaj način opuštenost se prenosi sa tela na um. Takođe, postoji čitav niz relaksacionih tretmana i tehnika kojima se može kombinovati masaža kao što su Yoga Nidra, tehnike pravilnog disanja i druge.

Kao kombinaciju svih koristi i prednosti tehnika koje znamo i primenjujemo, osmislili smo antistres program koji predstavlja integralni pristup savremenom čoveku i njegovim problemima izazvanim stresom. Kroz ovaj program smanjuju se negativni uticaji savremenog života a povećavaju pozitivne individualne snage u svakom od nas.

Aktivni deo ovog  programa sastoji se od fizičkih vežbi i terapije i dela namenjenog isključivo za relaksaciju.

eterična ulja za masažu

ZAKAŽITE MASAŽU U KOMFORU VAŠEG DOMA!

Nemojte da čekate da zapadnete u ozbiljna bolna stanja, jer masaža kao preventiva nastajanju bola predstavlja jednostavan i efikasan način da se opustite.
Sve što je potrebno jeste da pozovete i zakažete masažu u terminu koji vam odgovara.

Beograd
061 679 77 91
Banja Luka
+387 66 649 742

Antistres program je zasnovan na funkcionisanju ljudskog tela kao celine, uvažavajući spoljašnje faktore koji utiču na njegov optimalan rad.

Promene se stalno odigravaju u telu, tokom celog života, po principu međusobne povezanosti i uzajamnog dejstva. Kada dođe do promene u funkciji pojedinog organa ili više njih, dolazi i do promene u celom organizmu.

Aktiviranjem putem vežbi i opuštanjem raznim tehnikama usklađuje se rad organizma.

Aktivni deo podrazumeva: kardio vežbe, terapeutski fitnes, energetske vežbe i terapiju (Miofascijalni tretman). Drugi deo podrazumeva: relaksacionu masažu, tehnike disanja, relaksacione vežbe i autogeni trening. Sve vežbe i tehnike mogu da se rade zasebno ili kombinovano.

 

ANTISTRES PROGRAM 1

Kardio vežbe

Masaža (Miofacijalni tretman)

Autogeni trening

ANTISTRES PROGRAM 2

Terapeutski fitnes

Masaža (Miofascijalni tretman)

Autogeni trening

ANTISTRES PROGRAM 3

Masaža (Miofascijalni tretman)

Vežbe disanja

Autogeni trening

ANTISTRES PROGRAM 4

Kardio vežbe

Autogeni trening

 

#

Život bez bola je lakši!

Masaža, pored toga što uklanja bol i smiruje nervni sistem, značajno utiče na smanjenje stresa i psiho-fizički balans.

KONTAKT
#

Scroll Up