O nama

terapeutska masaža vrata i leđa

O NAMA

Body Message je koncept koji je nastao kao rezultat dugogodišnjeg rada sa ljudima na polju relaksacije, prevencije i terapije bolnih stanja. Predstavlja spoj istočnih tehnika relaksacije i zapadnih terapeutskih metoda.

U poslednjih sto godina, promenio se način života u čitavom svetu. Promena sistema vrednosti dovela je do narušavanja ravnoteže kod ljudi  u svim sferama  života. Zaokupljeni materijalnim opstankom, postali smo manje svesni onoga što nam se događa, duševno i telesno. Čovek je danas suočen sa epidemijom psihosomatskih poremećaja uzrokovanih stresom i našom nesposobnošću da se prilagodimo takmičarskom ritmu savremenog života. Povećana sveukupna napetost, psihička i fizička, jedan je od najvećih problema današnjice. Stres je, kao odgovor na taj pritisak, neminovnost. Kako ne možemo da utičemo na stresne situacije, ono što možemo jeste da pokušamo da saniramo njegove posledice.

Takođe, treba da budemo brižni prema svom telu jer ono uvek nedvosmisleno (po)kaže kada pritisak više ne može da se apsorbuje. U terapiji i prevenciji bolnih stanja mi krećemo od jasne činjenice da je život bez bola lakši, lepši i prirodniji.

 

eterična ulja za masažu

ZAKAŽITE MASAŽU U KOMFORU VAŠEG DOMA!

Nemojte da čekate da zapadnete u ozbiljna bolna stanja, jer masaža kao preventiva nastajanju bola predstavlja jednostavan i efikasan način da se opustite.
Sve što je potrebno jeste da pozovete i zakažete masažu u terminu koji vam odgovara.

Beograd
061 679 77 91
Banja Luka
+387 66 649 742

Masažom se bavimo više od dvadeset godina. Globalno gledano, pristup masaži se u mnogome promenio u tom periodu. Danas se zna za mnogo veći broj terapeutskih tehnika, što je srećna okolnost s obzirom na posledice koje savremeni način života ostavlja na telo. Mi apsolutno koristimo prednosti inovativnih tehnika, koje su se pokazale kao najefikasnije u održanju psihofizičkog blagostanja.

Na naše tretmane možete doći u dva grada, Beogradu i Banja Luci. Dolazim na vašu kućnu adresu, tako da ne gubite ništa od komfora i opuštenosti do kojih ste došli tokom masaže.

#

Život bez bola je lakši!

Masaža, pored toga što uklanja bol i smiruje nervni sistem, značajno utiče na smanjenje stresa i psiho-fizički balans.

KONTAKT
#

Scroll Up